Mijn favorieten

Over ons

Aankoop, verkoop en taxaties
EELMANNIENHUYS Makelaars + Taxateurs is een full service makelaarskantoor gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van woningen en kleinere bedrijfsruimten in en om Utrecht. Wij zetten ons in voor slechts een doel: uw wensen werkelijkheid zien worden. 

Eerlijk en deskundig advies
Wie zaken met ons doet kan rekenen op eerlijk en deskundig advies. Geen roze bril dus, maar een vizier dat is scherpgesteld door kennis van zaken en jaren lange ervaring. U kunt met vertrouwen uw volgende stap op (woning)markt tegemoet zien, zowel bij aankoop, verkoop of een combinatie van aankoop en verkoop. Wat zeggen klanten daarover?

 
Professionele onderhandelaars
Omdat wij als makelaars dagelijks actief zijn op de woningmarkt, weten wij hoe de hazen lopen. Uw belangen zijn bij ons dus in goede handen en uw wensen worden werkelijkheid onder de beste condities.

Enthousiast en pro-actief
Wij vinden ‘makelen’ het leukste vak dat er is. U mag van ons dan ook een warme hand en een vriendelijke lach verwachten. Maar ook extra aandacht voor uw zaak, zoals het nabellen van een potentiele koper of een straat mailen waarin u een woning zoekt.

NVM
De NVM is de grootste beroepsvereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoedadviseurs in Nederland. NVM-leden zijn gecertificeerd, volgen continu opleiding, gedragen zich volgens de NVM-erecode en behartigen de belangen van opdrachtgevers onafhankelijk van banken of verzekeringsmaatschappijen. De NVM biedt toegang tot een bijna onuitputtelijke kennisbank, een groot collegiaal netwerk en heeft bovendien een geschillencommissie ingesteld. De kwaliteit van onze dienstverlening is dus gewaarborgd.

24/7
Wij zijn geen makelaar van 9 tot 5. Ook buiten kantooruren kunt u op ons rekenen en afspraak is afspraak. Hiermee vergroot u uw kansen op de markt.

Teamspelers
De mensen bij EELMANNIENHUYS zijn teamspelers. Twee weten er meer dan een en het is een stuk inspirerender met z’n allen. Door korte lijnen blijven we helder communiceren en zijn we u te alle tijden van dienst.

Klanten over EELMANNIENHUYS Makelaars + Taxateurs
"NIET HET GLADDE MAKELAARSTYPE" . "EERLIJK" . "CORRECT" . "BETROUWBAAR" . "PRETTIG IN DE OMGANG" . "OPENHARTIG" . "GOED BEREIKBAAR" . "ACTIEF GEHANDELD" . "DESKUNDIG" . "ADEQUAAT" . "KENNIS VAN DE MARKT". "UITSTEKEND RESULTAAT" . "GOEDE ONDERHANDELAAR" . "BETROKKEN" . "ENTHOUSIAST" . "ADVIES OP MAAT" . "PERSOONLIJKE SERVICE" . "MEEDENKEND" . "GOEDE PRESENTATIE". "PRETTIGE SAMENWERKING" . "KENNIS VAN DE MARKT"

Kennis maken kost niets, maar levert wel veel op
Als u onderstaand formulier opstuurt, bellen wij u op een geschikt moment voor een goed gesprek.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen